REFA Magyarország

REFA képzések, információk

REFA időfelvétel technikája

2013. június 27. 19:31 - REFA admin

Kivételes lehetőség:
kihelyezett képzés díjából 50 % kedvezménytbiztosítunk azoknak a cégeknek, akik munkatársai korábban már a Sämlingnél részt vettek REFA alapképzésen és REFA végzettséget szereztek.

 


Érdeklődjön:
dr. Sándor Lászlóné
REFA magyarországi képviseletének vezetője
Sämling kft. ügyvezetője
Tel: +36 1 438 0626

Egy adott termék elkészülési idejének ismerete elengedhetetlen tényező a termék előállítás minél gazdaságosabb kivitelezéséhez.
Az időfelvétel egy olyan módszer, mellyel tényeken alapuló eredményt kapunk figyelembe véve az adott termelő hely sajátosságait, lehetőségeit és magát az embert, aki adott esetben a termék előállítást részben vagy teljes egészében elvégzi.

Az így kapott eredmény szolgáltat alapot a dolgozóktól elvárt normaidők megállapítására, amely elengedhetetlen része a kontrolling és a bérezés területeknek, továbbá a tervezés és irányítás területeinek objektív és megbízható adatokat szolgáltat.

Ahhoz, hogy az eredmények megfeleljenek a felhasználási célnak, fontos az időfelvétel
előírásszerű előkészítése, végrehajtása és kiértékelése.

stopperora.jpg

További részletek a képzésről

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr497316422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása