REFA Magyarország

REFA képzések, információk

ÚJ szolgáltatás - REFA tanácsadás

2013. október 31. 19:36 - REFA admin

refa_tan_csad_sv2_copy.jpg

Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény.

Eredeti, német REFA tanácsadást keres?Tájékozódjon a www.refa-consulting.de oldalon.

A Sämling Kft. a REFA gyakorlatban alkalmazható ismereteit adja át partnereinek, elősegítve a versenyképességet. Hosszú távú, stratégiai együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, többgyártáshatékonyság fejlesztő módszert, egyedi fejlesztési tervet dolgoztunk ki a németországi tanácsadók bevonásával.

Az I. szolgáltatási próbacsomag (3 nap, nettó 2 590 €) következőket tartalmazza:

Átvilágítás ill. állapotfelvétel a vállalatának egy közösen kiválasztott részlegéről,Közvetlenül megvalósítható intézkedéscsomag kidolgozása a vizsgált folyamatok optimalizálására,A tanácsadó utazási költségei.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A II. szolgáltatási próbacsomag (2 nap, nettó 1 890 €) a következőket tartalmazza:Átvilágítás ill. állapotfelvétel a vállalatának egy részlegéről,Közvetlenül megvalósítható koncepció kidolgozása,A tanácsadó utazási költségei.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A III. szolgáltatási próbacsomag (3 nap, nettó 2 590 €) a következőket tartalmazza:Átvilágítás ill. állapotfelvétel a vállalatának egy közösen kiválasztott részlegéről,Bevált szoftverek és hardverek alkalmazása,A kalkuláció, munka-előkészítés és termelésirányítás alapadatainak kidolgozása,A tanácsadó utazási költségei.

Előzetes információ:

A REFA Consulting elérhetősége

Bettina Dirks

fax: +49 (0) 231 9796-170
E-mail: bettina.dirks@refa.de 

Sándor Éva

Telefon: +36 1 212-4412
E-mail: eva.sandor@samling.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr697316438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása