REFA Magyarország

REFA képzések, információk

REFA képzések

2018. január 17. 11:16 - Sämling Admin

 
 
 
 


Európa egyik legnagyobb képző szervezete, a REFA képviseletére Magyarországon kizárólag a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. jogosult. Cégünk, a REFA kizárólagos licencpartnereként célul tűzte ki, hogy a REFA gyakorlatban alkalmazható ismereteit adja át a képzésein. 
 
Német precizitás, hazai környezetre adaptált, magyar nyelvű képzések Németországban kiállított REFA bizonyítvánnyal kizárólag a Sämlingnél!
 

REFA Szövetség

A REFA Németországban élen jár a vállalatfejlesztés területén. 1924-ben történő megalakulása óta a know-how közvetítésével foglalkozik, hosszú ideig továbbképzés és néhány éve már tanácsadás és coaching formájában is. Ezzel a folyamatosan fejlődő alapkompetenciával a REFA hozzájárul a vállalatok versenyképességének, valamint a dolgozók munkafeltételeinek folyamatos optimalizálásához.
 
„A REFA Szövetség Németország legrégebbi és legjelentősebb szervezete a munkakialakítás, üzemszervezés és vállalatfejlesztés, valamint az üzemi továbbképzés területein.” REFA Verband /REFA Szövetség/
 

REFA képzések előnyei

- Munkaerőpiaci előnyt jelentő tudás.
- REFA bizonyítványt a munkáltatók pozitívan értékelik a kiválasztáskor.
- Német leányvállalatoknál/cégeknél kiemelkedő előnyt nyújt.
- Oktatóink naprakész ismereteket adnak át a résztvevőknek.
 

REFA tanfolyamaink

Controlling képzések REFA bizonyítvánnyal:
 
Üzemszervezés és Üzemmenedzselés képzések REFA bizonyítvánnyal:
További REFA bizonyítványt adó képzések:
 
Továbbá cégünk REFA tanácsadással is segíti a cégek gördülékeny működését!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr5113581981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása