REFA Magyarország

REFA képzések, információk

A REFA lényege

2017. november 15. 10:21 - Sämling Admin

s2_dsc00031.jpg
A REFA célja: világszerte azonos módszerekkel dolgozni, valamint a szakemberek tudás- és tapasztalatcseréjét folyamatosan biztosítani.
Az „egy nyelvnek” köszönhetően a REFA módszertan és szaktudás határokat átlépve hasznosítható, certifikált helyi partnereknél a REFA Üzemszervezés és REFA Üzemmenedzselés tudás elsajátítható.

REFA Szövetség segít kialakítani és fenntartani a versenyképes gazdálkodást minden partnervállalatánál. Ennek eszköze a REFA módszertan, amelyben olyan eljárásmódok állnak rendelkezésre, amelyek minden ágazatban alkalmazhatóak, a folyamatok mérésére, nyomon követésére és értékelésére. A módszert egyaránt felhasználják az iparban és a szolgáltatások terén. A különböző alkalmazások kiterjednek a kis-és közepes vállalkozásokra és a nagyvállalatokra is. REFA módszertan különlegessége, hogy alkalmazza a kollektív politikai semlegességet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr6813325387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása