REFA Magyarország

REFA képzések, információk

Beruházás- és projektcontrolling

2015. február 11. 19:44 - REFA admin

Beruházási alapismeretek megszerzése, gazdaságossági ismeretek. Számítási módszerek gyakorlatba ültetése, számítási eredmények elemzése és értékelése. Beruházások tervezése, kapcsolódó elemzési feladatok elvégzése. Projekt alapismeretek megszerzése, projektek tervezése, projektcontrolling.

 
 
A modul célja, hogy a résztvevő a tervezett beruházást az azt megelőző időszakban, a beruházás idején valamint azt követően a vállalat más célkitűzéseivel és terveivel koordinálni tudja.
A projektcontrolling a vállalati folyamatok költség tervezésében és irányításában hasznos. A cél, hogy áttekintést nyerjünk az aktuális és jövőbeni költséghelyzetekről, és ezáltal hosszútávon biztosítsuk a vállalat hozamait.
 
További modulok

Napi ár - 25 000 Ft+ÁFA/ nap
Moldul ár - 100 000 Ft+ÁFA/ 4 nap.
Témakörök
  • Beruházáscontrolling
  • A Baukran Rt.- esettanulmány
  • Projektcontrolling - a haszonérték-elemzés
  • Projekttervezés - gyakorlati ismeretek és alkalmazások
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr97316474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása