REFA Magyarország

REFA képzések, információk

Útolsó helyek - REFA alapképzés

2015. szeptember 04. 09:35 - REFA admin

fejlec_copy.jpg

Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény. A vállalati célok teljesítéséhez szükséges azonban a megfelelő képzettséggel és cselekvőképességgel rendelkező munkaerő.

Online jelentkezés az utolsó szabad helyekre

Tovább>>

 

Akiknek ajánljuk:

Szakképzett szakemberek és vezetők valamennyi ágazat, főként termelési vagy műszaki területéről. Főiskola vagy egyetemet végzettek, üzemvezetők, termelésvezetők, technikusok. Vezetők, akik német irányítási módszertannal működő cégek munkatársai.

Eredmény, kompetencia:

A REFA alapképzés elvégzésével Ön képes lesz a munkaszervezet különböző munkahelyeit ergonómiai, technikai és munkaszervezési szempontok figyelembevételével vizsgálni és kialakítani, az üzleti folyamatokat ábrázolni és elemezni, a vállalati folyamatok kialakítása és javítása során aktívan közreműködni, folyamatköltségekkel költségszámítást és kalkulációt végrehajtani, a munkahelykialakításhoz módszereket alkalmazni, továbbá a valós és a megkövetelt adatokat meghatározni és felhasználni. A vállalatnál termelékenység-növekedés következik be azon kompetens munkavállalók hatására, akik a szükséges üzemi adatokat képesek meghatározni és elemezni, ezek alapján az üzemi folyamatok kialakításában, továbbá új technikák bevezetésében – mint például egy adatgyűjtő-, vagy díjazási-rendszer bevezetésénél – meghatározóan együttműködni képesek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr187725110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása