REFA Magyarország

REFA képzések, információk

Nemzetközi REFA controller képzés

2018. március 28. 10:33 - Sämling Admin

A Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. 2018. május 5-től 47. alkalommal indítja el Nemzetközi REFA controller képzését.

 

nemzetkozi_refa_controlling_kepzes_1.jpg

 

Most 15% kedvezménnyel!

Jelentkezzen április 8-ig 15 %, azaz 73.500 Ft kedvezménnyel képzésünkre! Kedvezményes ár: 490.000 Ft + ÁFA helyett 416.500 Ft + ÁFA.

A Sämling Nemzetközi REFA controller képzése, nemzetközi hátterű, magyar környezeti feltételek között kipróbált eszközöket, tervezési, elemzési, információkezelési eszközöket, módszereket ad a vezetést támogató controller kezébe. Az itt megszerzett controlling-tudás segítségével a controller navigátorként támogathatja a vállalkozás döntéshozóit abban, hogy jövő-, cél- és költségorientáltan, a környezeti változások állandó figyelésével és azok vállalkozásra adaptálásával, valamint a változásokból adódó feladatok megértésével, és jó döntésekkel segítsék elő a szervezet hatékony, jövedelmező és az elvárásoknak megfelelő működését.

A REFA controlling eszközrendszere az operatív és stratégiai controllingra is fókuszál. Az a vállalat, amely képes a teljesítményét stratégiai és operatív szinten is tervezi, kialakítja a teljesítménymérés eszközeit és módszereit, valamint képes fejleszteni termékeit, szolgáltatásait és folyamatait, az megszerezheti és hosszú távon is megőrizheti versenyelőnyét az adott iparágban.

Nemzetközi REFA controller képzés szerkezete és moduljainak tartalma:

wez.png

A képzés 4 modulból áll, melyek együttesen és modulonként is elvégezhetők.

Az oktatás minden esetben magyar nyelvű, ötvözi a német és hazai gyakorlatot.

További részleteket a képzésről honlapunkon találhat >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr7513783234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása