REFA Magyarország

REFA képzések, információk

REFA controlling képzések a Sämlingnél

2018. április 03. 11:32 - Sämling Admin

A német REFA GmbH. az Európai Unió egyik legnagyobb képző szervezete a szervezeti hatékonyságnövelés területén, a Sämling pedig a REFA kizárólagos magyarországi partnere.

refa_controlling_kepzesek_1.jpg

A REFA élen jár a gyakorlati vállalatfejlesztés és kapcsolódó teljesítménymenedzsment oktatás területén. A szervezet 1924-ben történő megalakulása óta a termelés hatékonyságát javító megoldások (know-how) kidolgozásával és közvetítésével foglalkozik. A Sämling a REFA tudásának, tapasztalatának közvetítésével hozzájárul a magyar vállalatok versenyképességének fejlesztéséhez a folyamatok javításához, a munkafeltételek optimalizálásához és ezáltal a hatékonyság növeléséhez.

A REFA licence alapján a Sämling trénerei által honosított és aktualizált tananyagokkal és REFA oklevéllel a Nemzetközi Controller képzésen közel 1000, REFA Controlling menedzser képzésen közel 700 hallgatót képzett ki. Visszatérő ügyfeleink között van a MOL Nyrt, a Flextronics, Claas Hungária Kft., Konica Minolta Kft., Pannon - Víz Zrt., Hammerstein Bt., Knorr - Bremse Hungaria Kft., SAGEM Magyarország Kft.,Visteon Hungary Kft., Sapu Bt.

Tekintse meg REFA bizonyítványt adó controlling képzéseinket >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://refa-hungaria.blog.hu/api/trackback/id/tr9313783268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása